Liedteksten

"Hé! Die melodie ken ik! Maar… die tekst gaat over mij!”

Muzieknoten

 

Muziek is de moedertaal van het hart

Je beste vriend gaat trouwen, je opa viert zijn tachtigste verjaardag, er is een zilveren bruiloft, verzin het maar… Je wilt graag een lied schrijven, maar weet niet precies hoe.

Ik wel!

Ik haal de woorden uit je mond

Jij vertelt me alles wat je weet over het feestvarken, we kiezen samen een bekende melodie en ik maak er een mooie tekst bij. Met een pakkend refrein dat iedereen kan meezingen.

We gebruiken een karaokeversie van het nummer dat je hebt gekozen. Ik zing de tekst in op de muziek en stuur het geluidsbestandje naar je toe, samen met de tekst. Dan kun je horen hoe de tekst gezongen moet worden.

Je krijgt ook een geluidsbestandje met alleen de muziek. Daar kun je dan mee oefenen. En je speelt het af op het feest, terwijl jij er de zang bij verzorgt en er een prachtige show van maakt.  

 

 

Muziek ontspant en breekt het ijs. Het gaat er niet om dat je een perfect optreden laat zien. Het draait om de moeite die je doet. En om de aandacht die je eraan besteedt. Jouw lied kan nét het verschil maken en zorgen voor een onvergetelijke dag of avond.

Tarief

Een gepersonaliseerde liedtekst kost € 85*. Hiervoor ontvang je een tekstdocument en twee geluidsbestandjes. 

Wil je weten of ik iets voor je kan doen? Neem vrijblijvend contact op!

Ik kan je ook eerst een voorbeeldje toesturen, zodat je weet wat je kunt verwachten.

* Ik maak gebruik van de Kleineondernemersregeling, waardoor ik je geen btw in rekening hoef te brengen.