Afscheidsteksten

“Een mooi afscheid, met goed gekozen woorden”

Elk afscheid is de geboorte van een herinnering

Het hoort bij het leven en het overkomt iedereen. Afscheid nemen. Je kunt het maar één keer goed doen. En je wilt graag iets zeggen, maar hebt de woorden niet. Misschien heb ik ze voor je.

En kan ik dat wat je voelt, vertalen naar de juiste woorden. In tekst omzetten wat jouw dierbare voor je heeft betekend. Recht doen aan diens leven, met alle hoogtepunten en dieptepunten.

Hoe ik dat doe?

Door goed naar je te luisteren. En vragen te stellen, zodat jij kunt vertellen wat ik moet weten.

roze bloem

Vertel me alles wat je kwijt wilt

Denk  goed na over wat je over de overledene wilt vertellen. Welke rol hij of zij in je leven vervulde. Welke blije, grappige, verdrietige herinneringen bij je op komen. Karaktereigenschappen en eigenaardigheden. Hoe meer je me kan vertellen, des te beter kan ik erover schrijven.

Zo kun jij bij de uitvaartplechtigheid zorgen voor een waardig afscheid. Met jouw verhaal en mijn woorden.

De toespraak lever ik aan als Wordbestand op A4-formaat. In een duidelijk lettertype met voldoende ruimte tussen de regels en duidelijk gemarkeerde alinea’s.  

Tarief afscheidstoespraak

Een afscheidsspeech kost € 85*  per A4’tje (700 woorden of minder). Zijn het twee volle A4’tjes, dan reken ik € 125*. De prijs kan er ook ergens tussenin zitten. Dit is afhankelijk van het aantal woorden.

Wil je weten of ik iets voor je kan doen? Neem vrijblijvend contact op.

* Ik maak gebruik van de Kleineondernemersregeling, waardoor ik je geen btw in rekening hoef te brengen.