Recensies

Dank je wel voor je hulp en je glimlach!

Voor mijn boek ‘Besodemieterd’ heb ik de hulp in geroepen van Sylvia Minke. Na een korte telefonische kennismaking, had zij al snel door wat de essentie van het boek moest worden en op welke aspecten haar expertise gewenst was. We hebben haar de opdracht gegeven om de slordigheden uit het verhaal te halen en vooral te letten op de bekende stijl- en taalfouten. Ze heeft ons enorm geholpen met haar objectieve adviezen, de correcties en tomeloze inzet. Naast het feit dat zij een zeer prettige persoonlijkheid is om contact mee te hebben, kun je van haar op aan. Afspraak is afspraak bij haar. Zij gaat tot het uiterste om het beste resultaat te kunnen boeken. Haar expertise in het Nederlands en Engels mag er zijn. Daar hebben we dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Ze heeft veel meer gedaan dan we van haar mochten verwachten. Met die inzet en de persoonlijkheid die zij is, is een langdurig contact ontstaan. Mocht er ooit een tweede boek komen, dan weten we zeker dat we weer op jouw steun en expertise kunnen rekenen.
Waardering:
5/5

Redigeerwerk? Vraag Sylvia!

Regelmatig maak ik gebruik van de professionele hulp van Sylvia om essays, boeken en ander proza, geschreven door wetenschappers en hoogleraren, te redigeren en te controleren. Sylvia is als geen ander in staat minder goed leesbare delen om te zetten in uitstekend gebruik van de Nederlandse taal. Waarbij ik nog wil opmerken dat ik niemand ken die beter is in het juiste gebruik van interpunctie. Mocht u een wens of vraag hebben over goed taalgebruik, spelling, en een stuk foutloos willen publiceren maak dan gebruik van haar waardevolle diensten.
logo
Riet Austie
Projectmanager
Waardering:
5/5

Prettige samenwerking, met succes!

Voor mijn afstudeeropdracht heb ik een scriptie moeten schrijven, waarbij Sylvia mij heeft ondersteund. Ze heeft mijn scriptie nagekeken op taal, structuur, maar ook de rode draad en logica. Fouten werden direct verbeterd, onduidelijkheden werden belicht en ik kreeg tips voor verbetering.  Sylvia was tijdens dit proces goed bereikbaar en is zeer bereid om mee te denken met een vriendelijke, doch kritische blik. Al met al een prettige samenwerking die mij heeft geholpen tijdens het afstuderen. Met succes!
Waardering:
5/5

Mijn verhaal in goed Nederlands

Sylvia ken ik al een jaar of zeven en zij is mijn steun en toeverlaat geworden in het schrijven van webteksten en andere zakelijke correspondentie. Sylvia is een prettig persoon om mee te werken. Ze kan zich snel inleven en heeft aan een half woord genoeg. Ze maakt er mijn verhaal van in goed Nederlands.
Waardering:
5/5

Sylvia begrijpt precies wat een tekst nodig heeft.

En toen was het idee geboren om een boek te schrijven. Ik als “taal is echt niet mijn ding type” kan prima teksten bedenken en op papier zetten, maar taaltechnisch ben ik een ramp. Hoe vind ik nou iemand die mijn boek kritisch bekijkt en verbetert, zonder de inhoud van het boek te veranderen? Nadat Sylvia aan de slag was gegaan met het voorwoord, dat ze precies in mijn stijl had geredigeerd, had ik direct alle vertrouwen dat ook de rest van het boek in goede handen was. Sylvia luistert goed naar je wensen, ze denkt mee, is zorgvuldig en daarnaast een fijn persoon om mee te werken. Als mijn website gemaakt moet worden, dan laat ik zeker de teksten door Sylvia redigeren en wie weet komt er nog een tweede boek…… Super bedankt Sylvia! Liefs, Kim
Waardering:
5/5

De tekst past helemaal bij wie ik ben

Soms is een mens zo blind dat je niet ziet hoe dichtbij iets is. Wat mij dus overkwam. Ik wilde graag een website”Gebakkenaarde.nl” voor mijn urnen van keramiek, maar stelde dat steeds uit omdat ik dacht dat ik niemand in mijn omgeving kende die mij zowel met de tekst als met de indeling van het digitale gedeelte van de website kon helpen. Totdat ik Sylvia er over vertelde. Een afspraak was snel geregeld. Sylvia heeft een groot invoelingsvermogen en is een fantastisch mens. De tekst die ze schreef past helemaal bij wie ik ben. Ik kijk met veel voldoening terug op het fijne contact en de samenwerking die we hadden tijdens de invulling van mijn website.
Waardering:
5/5

Verslag in mijn eigen stijl zonder taalfouten

Sylvia heeft mijn hbo-scriptie geredigeerd. Alles ging in goed overleg; er was een fijne communicatie. Het verslag zag er heel goed uit, alle spelling- en grammaticafouten waren eruit gehaald. Het verslag bleef in mijn stijl en de boodschap bleef hetzelfde! Als student is het toch best een uitgave maar ik ben erg blij dat ik het gedaan heb. Ik vond het heel fijn om mijn scriptie te laten redigeren door Sylvia en raad het zeker aan!
logo
Babette Brouwers
Afgestudeerd student Ecologische Pedagogiek
Waardering:
5/5

Korte lijnen en snelle reactietijd

Sinds een aantal maanden heb ik een fijne samenwerking met Sylvia. Ze heeft voor ons bedrijf Treewood alle teksten geschreven en ondersteunt ons met tekstuele uitingen voor social media en campagnes. Sylvia biedt ook een totaalpakket samen met Pyramid Hosting voor het bouwen van de website en het onderhoud daarvan. De samenwerking is prettig door de korte lijnen en snelle reactietijd.

Waardering:  

5/5

Geen strakke deadlines, fijn!

Ik wil Sylvia bedanken voor de prettige samenwerking. Ze heeft zowel mijn scriptie Bestuursrecht als mijn scriptie Fiscaal Recht nagekeken op spel- en schrijffouten. Daarnaast heb ik de opmerkingen die ze in de kantlijn had geplaatst ter harte genomen en mijn stuk op bepaalde punten aangepast. Het was erg fijn dat ze qua tijd zo flexibel was en niet met een strakke deadline werkte. Wellicht maak ik in de toekomst nog eens gebruik van haar diensten.
Harm van Dongen
Student Rechten - Erasmus Universiteit Rotterdam

Waardering:

5/5

Pakkende teksten met een vrolijke noot

Voor ZVS Eemnes heeft Sylvia de teksten geschreven voor onze nieuwe website. Aan de hand van een aantal door ons opgegeven kernwoorden heeft Sylvia zich verdiept in de materie en op basis daarvan heldere, pakkende teksten per onderwerp geschreven. Door haar zorgvuldige werkwijze en creatieve schrijfstijl zijn deze aansprekend en to the point. Het is knap hoe zij zich in korte tijd heeft ingelezen in onze branche, en wij kijken dan ook terug op een zeer plezierige samenwerking.

Waardering:

5/5