Zakelijke teksten

“Ik weet toch zeker zelf wel wat ik wil zeggen?!”

Jij weet zelf het allermeeste over je bedrijf. En je weet ook wat je erover wilt zeggen. Maar weet je ook hoe? Hoe je de tekst het beste kunt indelen? Op welke manier je je boodschap het beste kunt overbrengen?

gele veer icoon

Het gaat om jou!

Je wilt laten zien wat jouw verhaal is. Wie je bent. Maar vooral waarin je bedrijf zich onderscheidt van je concurrenten. Welke kenmerken maken jou anders en beter? Ik kan je helpen die zaken helder te formuleren.

Wat zijn goede zakelijke teksten?

Ze zien er mooi uit, hebben een prettig lettertype en voelen goed. Ze lezen gemakkelijk, zonder dat je obstakels tegenkomt. Goede zakelijke teksten hebben een duidelijke indeling en zijn overzichtelijk. Daardoor kun je je boodschap helder overbrengen.

Tarief zakelijke teksten

Van tevoren spreken we een projectprijs af. Die hangt af van je opdracht. Wat is de inhoud van je boodschap, hoeveel teksten heb je nodig, heb ik veel tijd nodig om me in te lezen en te onderzoeken waar je je mee bezighoudt? Als ik dat weet kan ik je vertellen wat het gaat kosten.

Om je alvast een indicatie te geven: ik reken € 45 per uur. Dat komt bij een standaard hoeveelheid tekst neer op rond de 275 euro in totaal. En ik reken geen btw, dat scheelt!* 

Neem vrijblijvend contact op. Dan kan ik je mijn prijs van jouw opdracht noemen.

* Ik maak gebruik van de Kleineondernemersregeling, waardoor ik je geen btw in rekening hoef te brengen.