Over mij

Sylvia Minke

Aangenaam kennis te maken!

Laat me raden: je bent op zoek naar een tekstschrijver. Of naar iemand die jouw tekst kan corrigeren. Je wilt een speech schrijven en weet niet precies hoe. Je moet een A4’tje maken voor een bruiloft of voor een collega die met pensioen gaat en je hebt geen inspiratie.

Neem contact op, wie weet kan ik je helpen!

Taal is krachtig, taal is klein, taal is prachtig, taal is vilein, taal is grappig, grimmig, bang en boos, taal is zoet, verlegen, stout en broos, taal is nog veel meer, maar bovenal… mijn liefde.

Een liefde die ooit begon in het gezin waarin ik opgroeide. Die doorgroeide tijdens mijn lerarenopleiding Nederlands en Engels en zich bleef ontwikkelen in mijn werk als managementondersteuner.

Waar je van houdt, daar ben je goed in, en andersom. In 2019 heb ik de sprong gewaagd naar een eigen tekstbureau. Om zo, naast het redigeren – wat ik graag doe – ook mijn creativiteit kwijt te kunnen in speeches, persoonlijke sprookjes of verhaaltjes en liedteksten. En nog zoveel meer waar je taal voor nodig hebt.

Eemnes

Dat is waar ik woon. Dit hoeft geen probleem te zijn, want gelukkig is er telefoon en e-mail. Daardoor kan ik werken voor organisaties en mensen in heel Nederland. Maar zit je ook ergens in Het Gooi? Dan kom ik graag bij je langs.


Vrije tijd

Ik ren graag door het bos. Hond Bobbi maakt daar dankbaar gebruik van en hobbelt vrolijk mee.

Koken is mijn hobby. Eten ook trouwens. Dat heb ik gemeen met Bobbi.

Bobbi