SEO en zo

Ik hoor je denken: SEO? Wat is dat?!

Je kunt nog zo’n mooie website hebben, maar als je niet gevonden wordt, heb je er niets aan. Het gaat erom dat jouw website hoog scoort in de zoekresultaten. SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit betekent vrij vertaald het optimaliseren van websites voor zoekmachines.  Zodat je niet op pagina 10 belandt, maar fraai op de eerste pagina’s van Google prijkt.

Snelheid van je website

Als ik webteksten voor je schrijf, dan let ik erop dat ik dat SEO-vriendelijk doe. En waar je zelf op moet letten, is dat je een goede websitebouwer in de arm neemt die eveneens kennis heeft van SEO. Maar ook de snelheid van je website is van belang, want voor je het weet is je ongeduldige bezoeker weer weggesurft. En dat wil je voorkomen.  

Pyramid Hosting

Daarom werk ik graag samen met Pyramid Hosting. Bij hen weet je dat je een snelle website krijgt die goed vindbaar is.

Als hun vaste tekstschrijver kan ik je een volledige website bieden tegen een aantrekkelijk tarief. We zijn samen écht een stuk goedkoper dan veel van onze concurrenten. Het scheelt ook dat we geen btw hoeven te rekenen. Dat alleen al levert je een voordeel op van 21 procent.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan even contact met me op.